Dzisiaj jest: 14.9.2024, imieniny: Bernarda, Mony, Roksany
Ogłoszenie:

Pomysł na biznes koko kurczak z rożna franczyza frytki

dodano: 2024.01.16 ważne do: 2025.01.15 wyświetleń: 34
Szczegóły ogłoszenia:

Kokokurczak- pomysł na biznes infolonia 667 373 677
Zapraszamy do współpracy, u nas otrzymasz wszystko co niezbędne do prowadzenia biznesu "kurczak" z różna.
Przyczepa gastronomiczna gotowa do pracy z odbiorem Sanepidu.
Przyczepa wyposażona:
  • rożen gazowy na 25 szt kurczaków
  • kontakt grill
  • frytownica
  • lodówka
  • podświetlany plafon reklamowy.
Opłata miesięczna za wynajem - 2500 zł netto
Sekrety Perfekcyjnego Biznes Kurczaka z Rożna
Pierwszym kluczowym elementem jest wybór odpowiedniego kurczaka. Musi być świeży, o dobrej strukturze mięsa i odpowiedniej wadze. Idealny kandydat na biznes kurczaka z rożna to ten, który zachowuje równowagę pomiędzy chudym i tłustym mięsem.
Marinowanie i Przyprawianie
Sekretem niezapomnianego smaku jest odpowiednie marynowanie i przyprawianie kurczaka. Mieszanka ziół, oliwy, czosnku i cytryny nadaje mięsu niepowtarzalny aromat i smak. Ważne jest także regularne obracanie kurczaka na rożnie, aby wszystkie strony równomiernie przybrały smaki.
Technologia Nowoczesnego Grillowania
Nowoczesne roże do grillowania są prawdziwymi arcydziełami technologii. Dzięki automatycznemu obracaniu, regulacji temperatury i systemowi kontroli wilgotności, przygotowanie idealnego biznes kurczaka z rożna staje się dziecinnie proste. To technologiczne wsparcie sprawia, że każdy może stać się mistrzem kuchni na rożnie.

 
Kontakt
Tomek
ul. Polska, 00-000 Warszawa, woj. mazowieckie ( Pokaż na mapie)
Kontakt
Podziel się:
Aktualności Archiwum aktualności
Reklama
Polecane
Zapisz się do newslettera:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach marketingu usług i produktów partnerów właściciela serwisów.
D o d a j - d a r m o w e - o g ł o s z e n i e . . . . . . D o d a j - z a - d a r m o - s w o j ą - f i r m ę - d o - k a t a l o g u - f i r m . . . . . W i a d o m o ś c i . . . . . K u r s y - w a l u t . . . .